Terapija na daljavo

Svetovanje na daljavo je primeren način za vse, ki želijo poiskati pomoč in podporo  preko anonimnih srečanj. Tak način komunikacije preko spleta je primeren za razrešitev kočljivih vprašanj. Ob enem je je terapija na daljavo cenovno ugodnejša!

V svetovalno on-line svetovalnico s kakovostno garancijo lahko zaupate, saj je naš reakcijski čas hiter in prilagodljiv.

Domnevate,  da pogovori preko videa odženejo nekatere skrbi,  kar lahko pripomore k zmanjšanju težav z zadrego oziroma tesnobo. Ob prvem obisku terapevta lahko občutite tesnobo in napetost.  Pogovor z neznancem je lahko včasih hujša zadrega od samega problema. Pri terapiji preko medmrežja pa ostanete anonimni  in se boste lažje sprostili.

Neoseben stik s terapevtom nekaterim uporabnikom omogoča, da se soočijo s problemi prej kot bi  se običajno. Tak način preprosto omogoča neobremenjujoč stik s terapevtom.  Zdravljenje v zgodnjih fazah omogoča hitrejše soočanje s težavami. Za dosego zadovoljivih rezultatov je potreben krajši čas zdravljenja, za tiste, ki čakajo, dokler težava ne privre do stopnje, ko že vpliva na kakovost življenja pa je znano, da potrebujejo daljši čas za razrešitev problemov.

Povedano lahko primerjamo z  osebo, ki se boji zobozdravnika in čaka, dokler bolečina ne postane tako močna, da za obolel zob ni več rešitve. Za sanacijo so potrebni številni obiski, kar je finančno in časovno neugodno za bolnika, ki se ni pravočasno odzval na opozorilne znake.

Povpraševanje po terapiji  na daljavo skokovito narašča.  Z brskanjem po medmrežju boste našli številne terapevte, ki uporabljajo ta nov način svetovanja.

Pozitivne prednosti terapije na daljavo

 • Ni težav do vstopa v ordinacijo, zlasti ne s parkiranjem.
 • Lahko dostopamo do različnih terapevtov.
 • Terapijo prejemamo udobno in varno doma ali na delovnem mestu.
 • Morda se lažje pogovarjamo o nekaterih neprijetnih problemih preko spleta.
 • Prožnejši sestanki so možni vključno med vikendi oziroma pozno zvečer.
 • Fizična ovira ali invalidnost nista več problem.
 • Bolj sproščeno se pogovarjamo o osebnih težavah.
 • Sožitje med stranko in terapevtom je preko spleta hitrejše in pristnejše.
 • Spletna terapija lahko pomaga ljudem iz oddaljenih območij.
 • Zagotovljena je zaupnost in anonimnost.
 • Cenovno ugodneje.

Zakaj je potreben stik preko e-pošte?

Stik preko e-pošte je potreben za prvo spoznavanje oz. opredelitev stanja vaših osebnih problemov, predvsem pa je pomembno, kakšen odnos vzpostavite do terapevta. Šele po prvem stiku se bo mogoče dogovoriti o nadaljnjem sodelovanju.

Terapija na daljavo NI primerna za bolnike, ki jih mučijo blodnje shizofrenega značaja, oziroma kakršna koli psihotična stanja.

Kako se lahko naročim na transpersonalno terapijo na daljavo?

 1. Izpolnite obrazec Naročilo terapije na daljavo
 2. Pošljemo vam navodila za plačilo (plačilo je možno preko PayPal, Monete ali preko položnice)
 3. Dogovorimo se za termin

V 3 korakih do transpersonalne terapije na daljavo:

 1. Izpolnite obrazec Naročilo terapije na daljavo

 2. Pošljemo vam navodila za plačilo

 3. Dogovorimo se za termin

 

Anonimnost  strank zajamčena!