Podaljs. trepalnic

podaljsevanje_trepalnic

Si tudi vi želite že zjutraj zbuditi s popolno urejenimi, gostimi in dolgimi trepalnicami?

Podaljševanje trepalnic je modni hit, ki osvaja svet. Uporabljajo jih celo največje zvezdnice. Sama nikoli ne zgubljam časa za očarljiv izgled trepalnic pred ogledalom! Kaj pa vi? Neprecenljiv je občutek XXLLASHES trepalnic, kadar želimo biti popolne v soncu, dežju, na plaži, oziroma smučišču.

Kvaliteta vstavljenih trepalnic je različna. Za vas sem izbrala trepalnice SILK, ki zagotavljajo najlepši videz in naraven otip. SILK svilene trepalnice XXXLASHES predstavljajo zadnjo novost v podaljševanju trepalnic in zagotavljajo vrhunsko kvaliteto. Trepalnice so sintetične, vendar na pogled delujejo popolnoma naravno.

Za vrhunske XXLLASHES TREPALNICE sem pridobila ustrezen certifikat. Največja prednost XXLLASHES je v tehnično dovršenem medicinskem lepilu, ki je izjemno varno in obstojno do osem tednov. Proizvajajo ga v Španiji in ustreza vsem najzahtevnejšim standardom.

Po naročilu vam lahko tudi trepalnice podaljšamo s trepalnicami višjega cenovnega razreda, narejenimi in obdelanimi iz naravnih las.

Kakšna je razlika med naravnimi in podaljšanimi trepalnicami?

Podaljšane trepalnice delujejo na pogled popolnoma naravno in so tako lahke, da jih uporabnica sploh ne čuti. Lahko jih nosi vsak dan ali le ob posebnih priložnostih.

Glede na osebne želje in namen se skupaj dogovorimo za obliko in dolžino trepalnic. Po predhodnem pogovoru o navodilih za nego in obnovo trepalnic se prepustite našim spretnim rokam. Postopek traja približno dve uri in zahteva veliko natančnost, saj je potrebno zalepiti vsako dlačico posebej. Torej: ena svilena trepalnica na eno vašo. Gostota je seveda pogojena z gostoto vaših trepalnic in odvisna od izbrane debeline trepalnic. Med postopkom ima stranka zaprte oči, mi pa poskrbimo, da ji čas hitro mine. Zaradi nežne obravnave večina naših strank tudi zaspi.

Nekaj dejstev o naravnih trepalnicah

Tako kot dlake in lasje tudi trepalnice rastejo v treh cikličnih fazah:

  • ANAGENA FAZA je faza rasti;
  • KATAGENA FAZA je faza mirovanja;
  • TELOGENA FAZA je faza izpadanja.

Vse trepalnice se obnovijo v 150 dneh. V istem času imamo v vseh treh fazah različno število trepalnic in vsak dan lahko opazimo, da nam kakšna izpade. Z vašo trepalnico bo izpadla tudi umetna. Vrzeli, ki nastanejo po določenem času, dopolnimo po približno treh do šestih tednih.

Tečaj podaljševanja trepalnic

Tečaj je primeren za vse kandidatke s kozmetično in frizersko dejavnostjo. Podaljševanja se lahko naučijo tudi kandidatke iz drugih strok.

Več informacij na evita.institute@yahoo.com.