Dermavidualis

dermavidualis

Filozofija dermaviduals

Število ljudi s problematično kožo nenehno narašča. Smo strokovno usposobljeni za preučitev vaše kože, zato vam ponujamo nasvete in rešitve, torej koncept za nego kože, ki je prilagojen posameznemu stanju kože. Želimo poudariti, da poleg številnih končnih izdelkov naš koncept omogoča individualno prilagoditev kreme in seruma vaši koži. To pomeni individualno obravnavo vsake vrste kože glede na trenutno stanje.

Komu priporočamo naše izdelke

Ime Dermaviduals® je sinonim za izdelke, ki podpirajo preventivno skrb za vse vrste kož.  Problematični koži želimo zagotoviti ustrezno nego, ob enem pa poskrbimo za že obstoječe probleme s kožo, kar pripelje do bistvenega izboljšanja končnega stanja.

Dermaviduals® izdelki so prav tako priporočljivi za nego normalne in mlade kože. So optimalni za ohranitev naravne pregrade kože in preprečujejo prezgodnje procese staranja kože.

Ali je Dermavidualis® naravna kozmetika?

Dermaviduals® je izdelek brez emulgatorjev, konzervansov, dišav, mineralnih olj, silikonov in barvil. V zvezi z njihovimi kemijskimi in fizikalnimi dermaviduals sestavinami izdelki z DMS® (Derma Membrane Strukture) spominjajo na strukturo membrane naravne pregrade kože in tako ustrezajo načelom corneotherapy fizioloških kriterijev za vzdrževanje zdrave kože .

Dermaviduals® izdelki so na voljo v dermatoloških praksi v povezavi s kozmetičnimi storitvami kot tudi v lepotnih inštitutih in pooblaščenih lekarnah.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s splošno diagnostiko kože, oziroma vas zanimajo aplikacije za nego aknaste kože, atopične kože, eritema , pigmentacije, kakor tudi pregradnih motenjah, se obrnite na nas.

Obravnava in analiza kože

V našem centru imamo na razpolago različne osnovne podlage:

  • BASE za zelo mastne ali občutljive kože;
  • CLASSIC za mastne oziroma normalne kože;
  • HIGHT CLASSIC za normalne oziroma občutljive kože;
  • HIGHT CLASSIC PLUS za zelo občutljive kože.

Po strokovni analizi kože vam bomo določili tip kože in izbrali eno izmed osnovnih mazilnih podlag. Prav tako bomo upoštevali vse probleme na vaši koži, kot so kuperoza, akne, gube, tonus, pigmentacija, nato pa izbrani mazilni podlagi vmešali med sabo kompatibilne (se ne izključujejo) učinkovine. Na razpolago imamo 37 različnih učinkovin, pridobljenih iz rastlin in naravnih snovi(lobodika, črna detelja, kvas,besvelija, makedamija, svetlinovo olje, zeleni čaj, alge, nepozebnik …).  To pomeni, da vse zdravilne učinkovine, primerne za vašo kožo, vmešamo v eno kremo.

Prav tako vas poučimo o uporabi tonika, gela ali čistilnega mleka za vsakodnevno domačo uporabo.

Študije o praktični uporabi teh izdelkov so bile izvedene na nacionalni in mednarodni ravni.